Skaret

I Skaret er det snøsikkert. Når nordvesten slår inn over fjellbygda i november, legger snøen seg ved Skarvatnet. De første langrennsporene på natursnø får du derfor mest sannsynlig her. Det er også i Skaret du må vente helt til mai før du kan rydde bort skiene.

De lett tilgjengelig fjelltoppene som omkranser Skarvatnet gir gode muligheter for puddersvinger med randoneeski. Du får ikke de bratteste og villeste nedkjøringene, men turene som passer de aller fleste finner du her.

Når snølaget smelter i løpet av vårmånedene åpenbarer det seg et unikt stinett som binder Skaret sammen med resten av Oppdal. Stiene som gir turer som skaper minner. Stier som passer både små og store sko for fjell, løping, fisketurer eller stisykling. Stier som fører deg til en varde, til et fiskevann eller til en hvilebenk.

I Skaret finner du tomtefeltet Stortrølia.

"Om du drømmer om hytte på fjellet - da velger du deg Skaret."

 

Stortrølia

Fra Stortrølia har du ei fantastisk utsikt over hele Skaret og noe av Trollheimen, samtidig som man skimter toppen av Snøhetta på Dovrefjell. Tomtefeltet når nesten tregrensa og er et av de høyest beliggende i Oppdal og Rennebu, med et eldorado av turmuligheter rett utenfor hyttedøra. Tomtene ligger solvendt til på østsida av Skarvatnet, nærmere 1000 meter over havet. Helårsvei, strøm og separat/privat kloakk og vann er lagt inn til hver enkelt tomt.

Pris: Kr. 850 000

Antall tomter: 1.

Vann- og avløpsanlegg: Tilrettelagt

Avstand Oppdal sentrum: 15 km.

Avstand skiheis: 12 km.

Avstand skiløyper: 500 meter

 

KONTAKT:

Margrete og Håkon Inge Blokhus

Tlf.: 950 22 478 / 971 40 831

Epost: margrete@oppdal365.no

Nysgjerrig?

Hyttedrømmen starter her.
Gjør den til virkelighet.

Hyttetomta Oppdal og Rennebu består av engasjerte grunneiere i regionen. Vi har stor kunnskap og kompetanse om hytte- og tomteområder i våre kommuner. Hos oss blir det enkelt å realisere drømmen om hytte på fjellet. 

Opphavsrett © 2018 Hyttetomta Oppdal & Rennebu - org.nr. 859 419 712.

Nettside av Folksnakk. Foto av Martin I. Dalen Photography.