Oppdalsperler

Ei tomt ved et skogholt, på ei berghylle, i en sving. Du ser det plutselig for deg; her er stedet hytta mi kan stå. Ofte kan du være så heldig at det faktisk er muligheter for å realisere drømmen din på nettopp dette stedet. Uansett hvor du ønsker å bygge hytte i Oppdal og Rennebu er fjellet og skogen like i nærheten. Det er det som gjør nettopp vår region så unik og enestående.

Under denne kategorien som vi har kalt “perler” finnes det ikke hyttefelt som ligger litt utenfor de mest kjente utgangspunktene for hytteliv og friluftsaktiviteter. Men dette gjør ikke disse hyttefeltene mindre attraktive - kanskje tvert imot.

Her finner du tomtefeltene Oppistu Bøasæter hyttegrend og Gravåbakken hyttefelt

Noen steder reiser man bare forbi. Andre steder forelsker man seg helt enkelt i.

Oppistu Bøasæter

Oppistu Bøasæter ligger i en sæterdal mellom Trollheimen og Dovrefjell. Den lille hyttegrenda byr på komfort og nærhet til både fjell og Oppdal sentrum, alt i pakt med naturen - og elg og rådyr som faste gjester.

 

Oppistu Bøasæter er et helt nytt tomtefelt med kun 13 tomter der størrelsen varierer fra 900-1000 m2. Det etableres helårsvei, renseanlegg for utslipp og borebrønn for vannforsyning i feltet. Strøm legges til hver enkelt tomt.

Pris: Fra kr. 650.000

Antall tomter: 13

Vann- og avløpsanlegg: Tilrettelagt

Avstand Oppdal sentrum: 7 km.

Avstand skiheis: 8 km.

Avstand skiløyper: 0 meter

 

Gravåbakken

I Gravåbakken kan nyte fredelige omgivelser i et mindre hyttefelt, tett på det populære og barnevennlige turmålet Svarthaugen. På vinteren kjøres det opp skiløyper her, og på sommeren er området velegnet for turer til fots eller sykkel. 7 km lengre vestover ligger den unike seterdalen Dindalen som strekker seg mot Dovrefjell og Sunndalsfjella. Det er også kort vei til Oppdal skisenter - og klatrefeltet Ishoel.

Pris: Kr. 460.000 - 560.000

Antall tomter: 6

Vann- og avløpsanlegg: Tilrettelagt

Avstand Oppdal sentrum: 9 km.

Avstand skiheis: 10 km.

Avstand skiløyper:

 

Nysgjerrig?

Hyttedrømmen starter her.
Gjør den til virkelighet.

Hyttetomta Oppdal og Rennebu består av engasjerte grunneiere i regionen. Vi har stor kunnskap og kompetanse om hytte- og tomteområder i våre kommuner. Hos oss blir det enkelt å realisere drømmen om hytte på fjellet. 

Opphavsrett © 2018 Hyttetomta Oppdal & Rennebu - org.nr. 859 419 712.

Nettside av Folksnakk. Foto av Martin I. Dalen Photography.