Oppdal skisenter

Med hytte i nærheten av Oppdal skisenter fyller du dagene med spennende friluftsaktiviteter året rundt. Det er lettvint å ha Norges største alpine skiområde som nabo. Og for deg som er interessert i langrenn prepareres over 10 mil med skispor i stamløypenettet som passerer både Vangslia, Hovden, Sletvold og Stølen.

 På sommerstid har du lett tilgjengelige fjell- og stisykkelturer. Og nærhet til jakt og fiske. Det er enkelt å ta Gondolen til toppen av Hovden og gå ned til hytta di igjen. Eller du kan nyte shopping, god mat og kulturopplevelser i Oppdal sentrum. 

Ved Oppdal skisenter finner du tomtefeltene Gulakertunet, Gorsettunet, Oppdalslia og Gorsetgrenda.

Som hytteeier ved Oppdal skisenter er du midt i smørøyet av det aller beste fjellbygda kan by på.

Gulakertunet

Gulakertunet er et tomtefelt i naturskjønne omgivelser like vest for Oppdal sentrum. Tomtefeltet ligger litt over en kilometer fra skiheisen i Vangslia, men du kan stå på ski helt hjem til hytta. Gulakertunet består av 9 kvalitetstomter som er i underkant av ett mål store, har svært gode solforhold og panoramautsikt både sør-, øst- og vestover.

 

Feltet er tilrettelagt med fiberkabel for høyhastighets internett, helårsvei, vann og kloakk frem til tomtegrensene. Det er også et etablert et lekeområde for barn tilknyttet hyttefeltet.

Pris: Fra 650.000 - 900 000 kr.

Antall tomter: 6

Vann- og avløpsanlegg: Tilrettelagt

Avstand Oppdal sentrum: 4 km.

Avstand butikk: 4 km.

Avstand skiheis: 1,5 m.

Avstand skiløyper: 200 meter

 

KONTAKT:

Cecilie og Kristian Nitter

Tlf.: 932 23 308 / 990 02 583

E-post: post@gulakertunet.no

 

Gorsettunet

Som nærmeste nabo til Stølen skisenter kan du skli rett inn i alpinbakken fra hytta i Gorsettunet. Kortere avstand til skiheisen får du ikke. Hyttefeltet består av 15 hytter over 2 plan med flotte løsninger og gode lys og utsiktsforhold. Her kjøper du tomt med ferdig hytte. Selve utformingen gjør du i samarbeid med hytteleverandøren Oppdal Bygg AS. Hyttene innehar høy standard og tilbyr behagelig komfort.

Pris: Kr. 2.990.000

Antall tomter/hytter: 15

Vann- og avløpsanlegg: Tilrettelagt

Avstand Oppdal sentrum: 4 km.

Avstand butikk: 4 km.

Avstand skiheis: 20-100 m.

Avstand skiløyper: 50-100 meter

KONTAKT:

Ovar Ottersen

Tlf.: 934 10 522

E-post: ovar.ottesen@quartett.no

 

Eva Ekrem

Tlf.: 916 61 506

E-post: eva.ekrem@quartett.no 

 
 

Oppdalslia

Oppdalslia ligger nord for Stølen skisenter ved foten av Kinnpiken. Langrennsløypene går rett utenfor hyttedøra og det er kort vei til skiheisen. I Oppdalslia finnes også gode toppturmuligheter. Tomtefeltet har 10 tomter på ca 1000 m2 hver som alle er tilrettelagt med strøm, vann, kloakk og helårs vei. Det er ingen byggeklausul ved kjøp av tomt. 

Pris: Fra kr. 700 000

Antall tomter: 10

Vann- og avløpsanlegg: Tilrettelagt

Avstand Oppdal sentrum: 7 km.

Avstand skiheis: 3 km.

Avstand skiløyper: 100-150 meter

KONTAKT:

John Thoresen

Tlf.: 982 25 398

Epost: john.thoresen@abraas.no

Gorsetgrenda

Et steinkast unna Stølen skisenter finner du Gorsetgrenda som også byr på gode muligheter for løssnøkjøring og randonee. På sommeren bruker du nærområdet til lett tilgjengelige turer med hele familien, og med belyst gang- og sykkelvei tar du deg enkelt ned til Oppdal sentrum.

 

Tomtefeltet består av fem unike tomter der hver enkelt tomt er på ca. 1000 m2, i et bjørkekledt og tørt, sørvendt område. Gorsetgrenda har gode solforhold og flott utsikt mot sentrum og østfjella i Oppdal. Tomtene er tilrettelagt med strøm, fiber, vann- og avløp samt helårsvei.

Pris: -

Antall tomter/hytter til salgs: 5

Vann- og avløpsanlegg: Tilrettelagt

Avstand Oppdal sentrum: 3 km.

Avstand skiheis: 0-60 meter.

Avstand skiløyper: 200 meter

KONTAKT:

Hans Petter Rogstad

Tlf.nr: 936 61 704

E-post: hans.petter.rogstad@oppdal.com

 

Nysgjerrig?

Hyttedrømmen starter her.
Gjør den til virkelighet.

Hyttetomta Oppdal og Rennebu består av engasjerte grunneiere i regionen. Vi har stor kunnskap og kompetanse om hytte- og tomteområder i våre kommuner. Hos oss blir det enkelt å realisere drømmen om hytte på fjellet. 

Opphavsrett © 2018 Hyttetomta Oppdal & Rennebu - org.nr. 859 419 712.

Nettside av Folksnakk. Foto av Martin I. Dalen Photography.