Mjuklia

Mjuklia er for deg som ønsker et variert aktivitetstilbud i kort avstand fra hytteveggen. Samtidig byr området på stillhet og ro, slik at du kan lade batteriene og få ny energi - bare en kort biltur unna både Trollheimen og Forollhogna nasjonalpark.

Mjuklia ligger sentralt ved Berkåk i Rennebu. Likevel er du midt i naturen med ei hytte i Mjuken Hyttegrend. Her ligger skogen og fjellet lett tilgjengelig, med preparerte langrennspor like ved hyttefeltet på vinteren. Det finnes også skiskytteranlegg og lysløype like i nærheten.

 

På sommeren et godt merket stinett for både fot- og sykkelturer, rulleskibane og kort vei til badeplassen Buvatnet hvor det er strand, volleyballbane og kanoutleie. Dessuten er Orkla én av landets beste lakseelver.

I Mjuklia finner du tomtefeltet Mjuken Hyttegrend

Mjuken Hyttegrend byr på stabil vinter og tidlig vår for den aktive og turglade familien.

 

Mjuken Hyttegrend

Mjuken Hyttegrend byr både på enkelt adkomst fra E6 ved Berkåk - og fantastisk utsikt over Orkdalsføret, Ramsfjella og Trollheimen. Tomtene har gode solforhold og terrenget er slik at hytta føles adskilt fra naboene. Tomtefeltet har helårsvei og består av 10 byggeklare tomter tilkoblet kommunalt vann og avløp, samt strøm lagt til tomtegrensa.

Pris: Fra 400 000 - 550 000 kr.

Antall tomter: 10.

Vann- og avløpsanlegg: Tilrettelagt

Avstand Berkåk sentrum: 500 m.

Avstand Oppdal sentrum: 30 km.

Avstand skiheis: 30 km.

Avstand skiløyper: 0-200 meter

 

KONTAKT:

Per Joar Gunnes og Per Haldor Kosberg

Tlf.: 995 53 955 / 414 61 826

E-post: pjgunnes@online.no

Nysgjerrig?

Hyttedrømmen starter her.
Gjør den til virkelighet.

Hyttetomta Oppdal og Rennebu består av engasjerte grunneiere i regionen. Vi har stor kunnskap og kompetanse om hytte- og tomteområder i våre kommuner. Hos oss blir det enkelt å realisere drømmen om hytte på fjellet. 

Opphavsrett © 2018 Hyttetomta Oppdal & Rennebu - org.nr. 859 419 712.

Nettside av Folksnakk. Foto av Martin I. Dalen Photography.