Gjevilvassdalen

Gjevilvassdalen er et velkjent motiv når Oppdal skal vise fram sitt aller vakreste. Ved foten av Trollheimen strekker seterdalen seg mot Vassenden og omkranses av fjelltopper som Blåhø, Okla og Storhornet.

På sommeren har Gjevilvassdalen et mangfold av aktiviteter. Du finner korte, lange, flate og bratte fotturer i et stort nettverk av turstier. Og ikke minst Rauøra, en av Norges mest spektakulære sandstrender.

 

Vinterstid er Gjevilvasshytta er et fint utgangspunkt for fjellski og topptur. Midt-Norges mest besøkte toppturfjell, Storhornet, ligger også i området.  Dessuten er du aldri langt unna Grøtsetra Skianlegg som er knutepunktet for langrennsløypenettet i Oppdal.

Ved Gjevilvassdalen finner du tomtefeltet Gjetberget.

Gjevilvassdalen er i sentrum av de beste naturopplevelsene Oppdal har å by på - sommer som vinter.

 

Gjetberget

Med hytte ved inngangen til Gjevilvassdalen, er du aldri langt unna en stor turopplevelse. Tomtefeltet Gjetberget ligger vestvendt i solsida av dalen. Feltet har utsikt til Hornlia, Storhornet, Munkvold og Dindalen. Enkelte har utsikt innover Gjevilvassdalen, og alle tomter er opparbeidet med helårs vei, vann, avløp, strøm og bredbånd

Pris: Fra 750 000 - 1 100 000 kr.

Antall tomter: 14.

Vann- og avløpsanlegg: Tilrettelagt

Avstand Oppdal sentrum: 14 km.

Avstand skiheis: 11 km.

Avstand skiløyper: 300 meter

 

KONTAKT:

Ovar Ottesen

Tlf: 934 10 522

E-post: ovar.ottesen@quartett.no

Eva Ekrem

Tlf: 916 61 506

E-post: eva.ekrem@quartett.no

Nysgjerrig?

Hyttedrømmen starter her.
Gjør den til virkelighet.

Hyttetomta Oppdal og Rennebu består av engasjerte grunneiere i regionen. Vi har stor kunnskap og kompetanse om hytte- og tomteområder i våre kommuner. Hos oss blir det enkelt å realisere drømmen om hytte på fjellet. 

Opphavsrett © 2018 Hyttetomta Oppdal & Rennebu - org.nr. 859 419 712.

Nettside av Folksnakk. Foto av Martin I. Dalen Photography.