Gisnadalen

Gisnadalen er et fantastisk naturområde for store og små. Her finner hele familien lett tilgjengelige og spektakulære opplevelser utenfor hyttedøra.

Gisnadalen er en gammel seterdal på grensa mellom Oppdal og Rennebu. På sommers tid byr Gisnadalen på et lett tilgjengelig stinettverk, hvor hele familien kan få boltre seg. Ramsfjella er et eldorado både for fotturer, løping og stiykling. På kort eller lang oppdagerferd i Barnas Naturverden kan alle i familien oppleve å gå fra “hytte-til-hytte” i et svært godt tilrettelagt område . Eller hvorfor ikke gå på kunstutstilling på Håggåsetra?

På vinters tid er Gisnadalen et flott utgangspunkt for fine skiturer. Her kan du strekke ut i preparerte langrennspor eller gli innover dalen på fjellski med utsikt mot Trollheimen. Beliggenheten gir sikre snøforhold, samtidig som den gir gode solforhold.

I Gisnadalen finner du tomtefeltet Åsen Hyttegrend.

"Her vil eg nyte mi niste og lytte til fjellbekkens sang, og kjenne ein liten fjellkar krype opp på eit bestefarfang."

 

Åsen Hyttegrend

Åsen Hyttegrend ligger i et svært barnevennlig område. Alle tomtene har fin utsikt mot Slettestjønna og Trollheimen - og i gangavstand fra tomtefeltet ligger Barnas Naturverden. Åsen Hyttegrend består av 31 tomter på cirka 1000 m2 hver, med åpne friområder mellom tomtene. Området er vestvendt i skrånende terreng, med lang solgang både sommer og vinter. Tomtene er tilrettelagt med vann, strøm og helårs vei.

Pris: Kr. 550 000

Antall tomter: 31.

Vann- og avløpsanlegg: Tilrettelagt

Avstand Berkåk sentrum: 23 km.

Avstand Oppdal sentrum: 24 km.

Avstand skiheis: 19 km.

Avstand skiløyper: 0-200 meter

 

KONTAKT:

Knut Paulsberg

Tlf.: 901 98 123

E-post: knut.paulsberg@flebu.com

 

Bård Lie

Tlf.: 979 96 635

E-post: lie@saltdalshytta.no

Nysgjerrig?

Hyttedrømmen starter her.
Gjør den til virkelighet.

Hyttetomta Oppdal og Rennebu består av engasjerte grunneiere i regionen. Vi har stor kunnskap og kompetanse om hytte- og tomteområder i våre kommuner. Hos oss blir det enkelt å realisere drømmen om hytte på fjellet. 

Opphavsrett © 2018 Hyttetomta Oppdal & Rennebu - org.nr. 859 419 712.

Nettside av Folksnakk. Foto av Martin I. Dalen Photography.