Fagerhaug

Når det er så stille at du hører trekronene suse og bekken synge, da skjønner du at du har et godt hytteliv. På Fagerhaug får du i tillegg til ro i sjelen, et mangfold av aktiviteter å velge i utenfor hyttedøra. 

 

Her finner ungene fine tumleplasser, her finner de voksne langrennsløypa som går helt til Fjellskolen og videre mot Stølen, her finnes jaktterreng og fantastiske stier som gir deg gode minner og store turopplevelser.

 

I nærområdet finner du Grytdalen, Langvelldalen og Gisnadalen. Disse dalførene byr på lett tilgjenglige fjelltopper og enkelt fjellterreng å ferdes i. Gli innover fjellheimen på ski vinters tid eller bruk sykkelen, føttene eller fiskestanga på sommeren.

På Fagerhaug finner du tomtefeltet Fagerhaugtoppen.

Fagerhaug er et eventyr for deg som ønsker et rolig, men aktivt hytteliv.

 

Fagerhaugtoppen

I lunt og solrikt terreng med kort avstand til skiheis og skiløyper ligger Fagerhaugtoppen. Dette nye tomtefeltet ligger 700 meter over havet, i sørvendt, skrånende terreng med lang solgang. Tomtene er store med rause friområder.

 

Fagerhaugtoppen består av 53 tomter i Stuggulia Øvre, hvor hver tomt er 1000 m2. Alle leveres komplett med fasiliteter som vei, strøm, vann og kloakk i felles renseanlegg - uten tillegg i pris. Fagerhaugtoppen har enkel adkomst fra E6 ved Fagerhaug og Oppdalsporten.

Pris: Kr. 675 000

Antall tomter: 53

Vann- og avløpsanlegg: Tilrettelagt

Avstand Oppdal sentrum: 14 km

Avstand skiheis: 12 km

Avstand skiløyper: 100-200 meter

 

KONTAKT:

Magnar Hårstad

Tlf.: 920 34 900

Epost: magnar.haarstad@gmail.com

Bjørn Sætrom

Tlf.: 911 13 917

Epost: bjorn.satrom@gmail.com

Nysgjerrig?

Hyttedrømmen starter her.
Gjør den til virkelighet.

Hyttetomta Oppdal og Rennebu består av engasjerte grunneiere i regionen. Vi har stor kunnskap og kompetanse om hytte- og tomteområder i våre kommuner. Hos oss blir det enkelt å realisere drømmen om hytte på fjellet. 

Opphavsrett © 2018 Hyttetomta Oppdal & Rennebu - org.nr. 859 419 712.

Nettside av Folksnakk. Foto av Martin I. Dalen Photography.