Drivdalen

Drivdalen er inngangen til Trøndelag når du kommer sørfra over Dovrefjell. Den er vilter og vågal, deretter vidstrakt og vakker jo lengre nordover du reiser. Drivdalen er hittil et lite utbygd hytteområde, noe som gjør den både ekte og sjarmerende.​

Til alle tider har folk latt seg fascinere av naturen i Drivdalen. I sterk kontrast til karrige og kalde Dovrefjell er Drivdalen frodig og frisk. Med sine avstikkere til Åmotsdalen og Vinstradalen blir Drivdalen et eldorado for den som er glad i ekte friluftsliv.

I Drivdalen finner du tomtefeltene Lundlia og Skreen.

Ved foten av Dovrefjell har du tilgang til en fantastisk fjellheim med uberørt natur. En natur som skaper gode minner.

 

Lundlia

Lundlia hyttefelt byr på majestetisk utsikt og ekte friluftsliv. Dette tomtefeltet finner du like sør for Driva sentrum. Feltet består av 20 tomter, hvorav 11 er byggeklare med strøm, kloakk, vann og helårs vei lagt inn til tomtene. Feltet har ei unik plassering i Drivdalen med utsikt nordover til Oppdal og heisanlegget.

Pris: Kr. 590.000

Antall tomter: 20

Vann- og avløpsanlegg: Tilrettelagt

Avstand Oppdal sentrum: 11 km.

Avstand skiheis: 12 km.

Avstand skiløyper: 500-600 meter

 

KONTAKT:

Stein Forbregd

Tlf.: 415 45 040

Epost: post@risliamaskin.no

 

Skreen

Skreen hyttefelt ligger rett ved det fascinerende elvegjelet Magalaupet. Feltet består av 11 tomter, der 9 er tilgjengelige for salg. Alle tomtene er tilrettelagte med helårsvei og strøm. Vann- og avløp er separat for hver enkelt, og er ikke inkludert i tomteprisen. Tomtene er plassert lunt og avskjermet i skogkledt terreng. Flere har flott utsikt nordover mot Oppdal. 

Pris: Fra kr. 400.000

Antall tomter: 9

Vann- og avløpsanlegg: Separat

Avstand Oppdal sentrum: 13 km.

Avstand skiheis: 14 km.

Avstand skiløyper: 3 km (Åmotsdalen)

 

KONTAKT:

Bente Skreen

Tlf: 918 67 714

Epost: bente.skreen@oppdal.com

Nysgjerrig?

Hyttedrømmen starter her.
Gjør den til virkelighet.

Hyttetomta Oppdal og Rennebu består av engasjerte grunneiere i regionen. Vi har stor kunnskap og kompetanse om hytte- og tomteområder i våre kommuner. Hos oss blir det enkelt å realisere drømmen om hytte på fjellet. 

Opphavsrett © 2018 Hyttetomta Oppdal & Rennebu - org.nr. 859 419 712.

Nettside av Folksnakk. Foto av Martin I. Dalen Photography.